… Συνεργάτης σε Έλληνο-Γερμανικές νομικές υποθέσεις

 

Η δικηγορική μας εταιρία, KPAG Κοσμίδης & Συνεργάτες, διαθέτει εμπειρία μεγαλύτερη των είκοσι ετών στην παροχή νομικών υπηρεσιών με εξειδίκευση σε  διεθνείς νομικές υποθέσεις. Όλοι οι δικηγόροι μας αισθάνονται το ίδιο βολικά στον χειρισμό υποθέσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών διαθέτουν ικανότητα παράστασης ταυτόχρονα και στα ελληνικά και στα γερμανικά δικαστήρια. Με τη συνεργασία μαζί μας, σας παρέχεται η μοναδική δυνατότητα να επικοινωνείτε μαζί μας για την υπόθεσή σας στην ελληνική γλώσσα, ενώ όλες οι αναγκαίες ενέργειες για τον επιτυχή χειρισμό της υποθέσεώς σας να διεξάγονται στο εξωτερικό.

Οι Υπηρεσίες μας

Ευρωπαϊκο και Διεθνες Ιδιωτικο και Εμπορικο Δικαιο

Βάσει της πολύχρονης εμπειρίας μας στον τομέα του Ευρωπαϊκού Δικαίου είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξειδικευμένες προτάσεις και λύσεις λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του διεθνούς αστικού δικαίου.

Δειτε περισσότερα:

Εμπορικό Δίκαιο

Ιδιωτικό Δίκαιο

Εταιρικο Δικαιο και Ιδρυση Επιχειρησεων

Η δικηγορική μας εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και συμβουλές σχετικά με την μετεγκατάσταση επιχειρήσεων και την ίδρυση νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Γερμανία, Βουλγαρία, κ.α.)

Δείτε Περισσότερα

Ελληνικο Δικαιο περι Ακινητων

Η συμπαράσταση αξιόπιστων και εξειδικευμένων συμβούλων, πολιτικών μηχανικών και μεσιτών είναι απαραίτητα στοιχεία για ασφαλείς και διαφανείς αγοραπωλησίες ακινήτων στο εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα

Κληρονομικο Δικαιο εντος Ευρωπαικης Ενωσης

Το κληρονομικό δίκαιο αποτελεί έναν από τους κύριους τομείς των δραστηριοτήτων του δικηγορικού μας γραφείου το οποίο παράλληλα ειδικεύεται σε υποθέσεις κληρονομικού δικαίου Γερμανικού-Ελληνικού νομικού ενδιαφέροντος.

Δείτε Περισσότερα

Συνταξη συμβολαιων στην Ελληνικη και Γερμανικη Γλωσσα

Στον τομέα της σύνταξης διασυνοριακών συμβολαίων εταιρικού και εμπορικού δικαίου μεταξύ του Γερμανόφωνου χώρου και της Ελλάδας, το γραφείο μας διαθέτει τόσο τις γλωσσικές προϋποθέσεις για την σύνταξη συμβολαίων στης δυο γλώσσες, όσο και τη γνώση των ιδιαίτερων εθνικών και διεθνών ρυθμίσεων.

Δείτε Περισσότερα

Απαιτηση και εκτελεση αξιωσεων εντος Ευρωπαικης Ενωσης

Οι ελληνικές εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών αποτελούν ένα κύριο μέσο επίτευξης ανάπτυξης σ’ ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Η συνεργασία ωστόσο με πελάτες και εισαγωγείς σε άλλες χώρες δεν είναι πάντοτε άμοιρη προβλημάτων, καθώς συχνά προκύπτουν ανεξόφλητα υπόλοιπα και χρέη στο εξωτερικό που δεν μπορούν να ανακτηθούν με ίδια μέσα γρήγορα και αξιόπιστα.

Δείτε Περισσότερα

Η ομάδα του Δικηγορικού μας Γραφείου


Δικηγορική Εταιρεία με γραφεία στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Αθήνα) και Γερμανία (Μόναχο)

Με τα γραφεία μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να έλθετε πολύ εύκολα και σε άμεση επαφή μαζί μας, στους άρτια οργανωμένους χώρους μας. Τυχόν προτίμησή σας για έγγραφη επαφή δεν θα μείνει ανικανοποίητη: στο πλαίσιο του αυστηρού ποιοτικού μας ελέγχου με το πρότυπο ISO, σας παρέχουμε μία πρώτη απάντηση και εκτίμηση της υπόθεσή σας στα ερωτήματα που μας υποβάλετε με email, fax ή επιστολή εντός 24 ωρών.

Η παροχή των υπηρεσιών μας στο εξωτερικό συνοδεύεται από μόνιμη συνεργασία από ένα οργανωμένο team από τοπικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων (λογιστές, φοροτεχνικοί, δικηγόροι, ελεγκτές, συμβολαιογράφοι).

Σ’ ό,τι αφορά τον χειρισμό των ελληνικών σας υποθέσεων σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε ευρωπαϊκά πρότυπα, προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

© Copyright - Κοσμιδης και Συνεργάτες - Δικηγορική Εταιρεία - Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Γερμανία